knihovna_-_akce_744Jsou tradice a zvyky, které nenahradí ani  žádná supermoderní technika. Měly by se stále dodržovat, tak, aby je převzaly i další generace. Období  školních a rodinných výletů, prázdninových  a dovolenkových cest se opět blíží! Těšíme se již tradičně na pohlednice z vašich, výletů, prázdninových a dovolenkových cest.  Vývěsku v knihovně opět zpestří vaše pohlednice, které naše návštěvníky zaujmou, pobaví  a poinformují o zajímavých místech u nás i v zahraničí. Jako v minulých letech a jejich počty se vždy pohybovaly kolem sta.

Své pozdravy můžete poslat, ale i dodatečné přinést.  Víme, že poštovné je drahé, takto odpadá i často marná anabáze s koupí známek a hledáním poštovní schránky. Nezapomeňte připsat pár slov (i více) s postřehy z cest. Podělte se a zprostředkujte své dojmy a zážitky druhým.
Adresu můžete napsat úplně jednoduše:
Knihovna Žacléř a směrovací číslo

Přejeme vám šťastné návraty z cest a spoustu zajímavých dojmů a zážitků. Pokud nám přinesete i další kamínek či mušličku, obohatíte naši unikátní sbírku, která budí u návštěvníků knihovny zasloužený obdiv. Děkujeme a těšíme se, že ani v letních měsících nezapomenete na knihovnu.

Provozní doba

Pondělí

13:00 - 17:00

Úterý

08:00 - 11:00

Středa

13:00 - 17:00

Čtvrtek

08:00 - 11:00

Pátek

ZAVŘENO